Wat wij allemaal aanbieden

Pluk de vruchten van onze ervaring met het werken met de teamrollen

Vanuit onze ervaring als teamroltrainers weten wij dat het voorbereiden van trainingen veel tijd kost. Ook met het maken van goede draaiboeken en mooie powerpoint-presentaties ben je vaak uren zoet. Om nog maar te zwijgen van hand-outs en andere materialen. Toch waarderen je klanten een goede voorbereiding en mooi materiaal. Het vergroot je kans op succes.

 

Met Tools4trainers nemen we je veel werk uit handen en bezorgen we je materiaal waarmee je voor de dag kan komen. Alle materialen worden ook door ons gebruikt en hebben hun waarde in onze trainingen meer dan bewezen.

 

Wij stellen ze graag aan jou ter beschikking omdat wij graag bijdragen aan het verder verspreiden van de positieve boodschap van Meredith Belbin.

 

Ons aanbod

Tools voor Trainers

 

Compleet pakket

Werken met teamrollen

 

Losse verkoop

Werken met teamrollen

Teamrolkaartjes
Set van 9 tafelkaartjes

Teamrolposters
Set van 10 geplastificeerde A2-posters

Teamprofielposter
Invulbaar teamrollenoverzicht

Boek Leve het Verschil!
Praktisch boek over het werken met de teamrollen

Tools4Trainers

Nav :: HOMEPAGE >WAT BIEDEN WIJ ALLEMAAL AAN

Inloggen voor korting

Je email adres:

Je wachtwoord:

 

Heb je eerder een van onze pakketten besteld op onze website? Log dan in met je e-Mailadres en persoonlijke wachtwoord. Je krijgt dan 30% korting op de Teamrolkaartjes en Teamprofielposter (losse verkoop).

Copyright 2012 Tools4Trainers.nl | Stalpaert vd Wielenlaan 8 | 3401AK IJsselstein | KvK 54801044 | info@tools4trainers.nl | Initiatiefnemers