Losse verkoop werken met teamrollen

Bestel extra materialen

Een aantal van onze materialen zijn ook los leverbaar. Als je eenmaal een pakket bij ons hebt besteld, krijg je een aanzienlijke korting op deze materialen.

 

Teamrolkaartjes

Set van 9 tafelkaartjes. Op elk kaartje staan de kenmerken en valkuilen per teamrol uitgewerkt, maar ook tips om meer uit je teamrollen te halen.

 

Teamrolposters

Set van 10 geplastificeerde A2-posters. Op de posters staan de teamrollen met de bijbehorende kenmerken, valkuilen en de bijdrage aan de samenwerking samengevat. De 10e poster is een overzichtsposter met alle teamrollen erop.

 

Teamprofielposter

Een invulbaar teamrollenoverzicht voor het maken van een overzichtelijke teamanalyse op basis van de aanwezige en afwezige teamrollen in het team.

 

Boek Leve het Verschil!

Praktisch boek over het werken met de teamrollen. Met heldere uitleg van de theorie en toepassing. Voor individuele ontwikkeling maar ook voor het ontwikkelen van teams en organsaties.

Losse verkoop

Tools4Trainers

Nav :: HOMEPAGE > OVERZICHT LOSSE VERKOOP

Uw winkelwagen

Uw

Productomschrijving

Prijs per stuk

Aantal

Totaal

Teamrol Teamprofiel A2 formaat

€6,00


€ 6,00

€ 6,00

Inloggen voor korting

Je email adres:

Je wachtwoord:

 

Heb je eerder een van onze pakketten besteld op onze website? Log dan in met je e-Mailadres en persoonlijke wachtwoord. Je krijgt dan 30% korting op de Teamrolkaartjes en Teamprofielposter (losse verkoop).

Copyright 2012 Tools4Trainers.nl | Stalpaert vd Wielenlaan 8 | 3401AK IJsselstein | KvK 54801044 | info@tools4trainers.nl | Initiatiefnemers